Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει απαραίτητα να έχει προηγηθεί επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης του www.dino.gr.

H επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του και να πληρούνται προϋποθέσεις επιστροφής (π.χ.το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του να είναι η αυθεντική, σε άριστη κατάσταση, όχι κατεστραμμένη ή ελλιπής ή με εμφανή σημάδια φθοράς και να περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα, τυχόν δώρα, συνοδευτικά προϊόντα. Το προϊόν να μην έχει χάσει την αξία του λόγω κακής μεταχείρισης η οποία ξεφεύγει από την απλή εξέταση της λειτουργικότητας και των χαρακτηριστικών του προϊόντος

Οι επιστροφές θα πρέπει να πραγματοποιούνται είτε με εταιρεία ταχυμεταφορών είτε με το ταχυδρομείο.

Τα έξοδα της επιστροφής καλύπτονται από την πλευρά του πελάτη.

Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει αλλοιωθεί η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.

Σε περίπτωση που πληρούνται οι προυποθέσεις επιστροφής θα σας επιστραφεί το σύνολο του τιμήματος που έχετε καταβάλει για την συγκεκριμένη αγορά σε διάστημα εντός 14 ημερών .

Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το www.dino.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει στην αντικατάστασή τους.

Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι:

DINO PRS GROUP IKE

ΛΕΩΦ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 59 ΤΚ 15344 ΓΕΡΑΚΑΣ

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή λάθους αποστολής, προχωρούμε σε αντικατάσταση ή σε επιστροφή χρημάτων, ακολουθώντας την παρακάτω Διαδικασία Επιστροφής:

Θα πρέπει να συσκευάσετε και να στείλετε τα προϊόντα είτε με εταιρεία ταχυμεταφορών είτε με το ταχυδρομείο. Μέσα στο πακέτο αποστολής, τοποθετήστε ένα σχετικό σημείωμα με το οποίο θα μας γνωστοποιείτε το πρόβλημα που έχει προκύψει με το επιστρεφόμενο προϊόν, καθώς και την απόδειξη αγοράς.

Εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής, προχωρούμε σε σχετική αντικατάσταση ή πίστωση του αντίστοιχου ποσού σε τραπεζικό σας λογαριασμό.

Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα βαραίνουν τον ίδιο.

Σε περίπτωση αλλαγής με επιθυμία του πελάτη:

Η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του και να πληρούνται προϋποθέσεις επιστροφής 

Τα έξοδα της επιστροφής καλύπτονται από την πλευρά του πελάτη.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, μας αποστέλλετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Αφού πραγματοποιηθεί o σχετικός έλεγχος από το αρμόδιο τμήμα και πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής, προχωρούμε στην αντικατάστασή του ή στην επιστροφή των χρημάτων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Σε κάθε περίπτωση πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης του www.dino.gr στο 2106611000