Όροι χρήσης

O ιστότοπος www.dino.gr ειναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διαθεσης προϊόντων της εταιρείας DINO PRS GROUP IKE με Αρ.Γεμη: 005255501000 και έδρα: ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Α ΟΡΟΦΟ 59 ΤΚ 15344 ΓΕΡΑΚΑΣ 

1.Γενικά

Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα πραγματοποίησης παραγγελιών 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω του ιστοτόπου και μέσω τηλεφώνου τις ώρες λειτουργίας της εταιρείας. Επίσης παρέχεται στον χρήστη η επιλογή τρόπου πληρωμής, τοποθεσίας αποστολής  καθώς και επιλογή τύπου παραστατικού (νόμιμη απόδειξη ή τιμολόγιο πώλησης).

2. Τροποποιήσεις όρων και υπηρεσιών.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών βάση τη νομοθεσία, συναλλακτικά ήθη και τις ανάγκες του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο ιστότοπος www.dino.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες του για οποιασδήποτε τροποποιήση στους όρους. Τέλος οι τροποποιήσεις δεν ισχύουν για παραγγελίες που ήδη εχουν τοποθετηθεί.

3.Πνευματικά δικαιώματα.

Η ιστοσελίδα www.dino.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της εταιρείας DINO PRS GROUP IKE. Όλο το περιεχόμενο που αναρτάται απο την εταιρεία, ονόματα, κείμενα, εικόνες, φωτογραφίες, κείμενα, εμπορικά λογότυπα και γραφιστικά, αποτελούν διακριτικά γνωρίσματα αποκλειστικής ιδιοκτησίας του ηλεκτρονικού καταστήματος και προστατεύονται απο την ελληνική και διεθνή Νομοθεσία περί Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων και Αθέμιτου Ανταγωνισμού.

4.Υποχρεώσεις Χρήστη

Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης πρίν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό καταστημα www.dino.gr και πρίν απο την πραγματοποίηση παραγγελιών. Ο Πελάτης θεωρείται πως έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα του όρους χρήσης στην περίπτωση χρήσης των υπηρεσιών του ιστοτόπου.

Επίσης οι χρήστες αποδέχονται:

1. Να μην χρησιμοποιούν τον ιστότοπο www.dino.gr για την αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με οποιοδήποτε τρόπο περιεχομένου που είναι παράνομο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στο ηλεκτρονικό καταστημα και στην εταιρεία DINO PRS GROUP IKE ή σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο.

2. Να μην προσβάλουν την ηθική, την ανηλικότητα και τις κοινωνικές αξίες.

3. Να μην παραβιάζουν το προσωπικό απόρρητο και να μην αναπαράγεται περιεχόμενο που εκφράζει εθνικές, φυλετικές και άλλες διακρίσεις.

5.Περιορισμός Ευθύνης

Το προσωπικό του ιστοτόπου www.dino.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ο ιστότοπος και η εταιρεία DINO PRS GROUP IKE δεν παρέχουν καμία εγγύηση πώς δεν θα υπάρξουν λάθη ή διακοπές στις υπηρεσίες τους.

Ο ιστότοπος και η εταιρεία DINO PRS GROUP IKE δεν παρέχουν καμία εγγύηση για την διαθεσιμότητα των προϊόντων καθώς αυτή επηρεάζεται απο παράγοντες τόσο του εθνικού οσο και του διεθνούς εμπορίου. Ευθύνη της εταιρείας είναι η έγκαιρη ενημέρωση των πελατών της περι της μη διαθεσιμότητας.

Ο ιστότοπος και η εταιρεία DINO PRS GROUP IKE δεν ευθύνονται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών βασισμένες σε λόγους ανωτέρας βίας όπως φυσικές καταστροφές, απεργίες κ.τ.λ.

6.Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων και Στοιχείων Συναλλαγών (GDPR)

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.dino.gr λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, για την ασφαλή περιήγηση στον ιστοτοπό και την διασφάληση του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και των στοιχείων συναλλαγών τηρώντας αυστηρά τους τελευταίους κανονισμούς για την προστασία προσωπικών δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 (ΕΕ) GDPR.

Δικαιώματα φυσικών προσώπων.

Πρόσβαση: Δικαίωμα της ενημέρωσης για κάθε αλλαγή στα προσωπικά δεδομένα μόνο με την συγκαταθεση του φυσικ