Η Εταιρεία μας

Η Εταιρεία Dino Εισαγωγική το ιδρύθηκε 1989. Το αντικείμενο των εισαγωγών της ήταν πρωτίστως το ύφασμα και τα παράγωγά του για χρήση στο ελληνικό νοικοκυριό αλλά και την διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Επίσης, επί σειρά ετών και με μεγάλη επιτυχία, η Dino Εισαγωγική προσέφερε στην ελληνική αγορά ηλεκτρονικά είδη, όπως για παράδειγμα συστήματα εγγραφής και αναπαραγωγής ήχου, που εκείνη την εποχή δύσκολα εύρισκαν το δρόμο προς τη χώρα μας.Αυτό οφείλεται στην μόνιμη αναζήτηση της βέλτιστης ποιότητας, της υψηλής αισθητικής και των πιο οικονομικών τιμών και με αυτή τη φιλοσοφία θα πορευτούμε και στο μέλλον.

Ένα αξιόλογο δυναμικό συνεργατών διευρύνει συνέχεια την ποικιλία των προϊόντων μας, φροντίζοντας πάντα να δίνει λύσεις και ιδέες πρωτοποριακές και προπαντός οικονομικές για την ανανέωση και διακόσμηση του σπιτιού σας.

Η εταιρεία μας χωρίς να ψάχνετε, χωρίς να χάνετε χρόνο και χρήμα, σας δίνει την δυνατότητα με ένα απλό τηλεφώνημα να ανανεώσετε και να ομορφύνετε το χώρο του σπιτιού σας.

Για ποιοτικές αγορές στις καλύτερες τιμές, σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα το νούμερο ένα των επιλογών σας.

Αγαπητοί Πελάτες μας,

Χάρη σε σας γίναμε 30 ετών. Χαρη σε σας,που αναγνωρίζετε την προσπάθειά μας και εμπιστεύεστε τις προσφορές μας.Χαρη σε εσάς αποκτήσαμε μέχρι σήμερα σε όλη την Ελλάδα 900.000 πελάτες!!!

Την εμπιστοσύνη σας αυτή,εμεις την ανταποδίδουμε με μεγάλες προσφορές και ΔΩΡΑ!!!

Επειδή όμως εξαντλούνται γρήγορα… μην χάνετε χρόνο!

Οι προσφορές μας στέλνονται σε όλη την Ελλάδα σπίτι σας με αντικαταβολή ή χρεώνοντας την πιστωτική σας κάρτα.

Τηλεφωνήστε στο ΤΗΛ:210 66 11 000  από 9π.μ έως 5μ.μ καθημερινά